Social Icons

www.isvecteyasam.com

30 Ocak 2007

Hamburg..Kucuk Turkiye..

Uzun zamandir can sIkinstisindan sonra ne yapalim ne yapalim derken tasarruf yapip baska ulkeleri gezelim dedik ve bunun ilk ayagi olarakta almanya'ya Hamburg'a gittik..

Neden Hamburg?

Cunku en ucuz orasiydi.. :))

Neyse Hamburg nasildi?

Hamburg almanya'nin en buyuk ikinci sehri ve cok sayida turkun yasadigi bir sehir ayni zamanda.. Sehirde kalacak yere par vermedik cunku internetten kalacak yeri bedava bulduk.. Neyse 1,5 saatlik ucak yolculugunun ardindan Natalia ile Hamburg'a vardik..Havaalanindan bizi sehir merkezine goturecek olan otobus dolunca bizde taksi dolmusla sehre gitmek zorunda kaldik..Zorla Natalia'yi bindirerek..Fakat aractaki bazi sorunalr yuzunden arac surekli yolda durdu..Bide yollar biraz
Turkiye'yi animsatinca arac ziplaya ziplaya sehre vardi 1,5 saatte ama Natalia'da bu arada kac kez dua etti bilmiyorum..

Neyse ardindan ev sahibimiz Christian bizi karsiladi ve evine gittik..Kendisi biraz catlak olan christian, Jonas ve onun kiz arkadasi ile birlikte yasiyor..Sagolsun bizi ilk gun Hamburg'ta doalstirdi..Cunku biz aceleyle plan yapmadan cikmistik yola.. :))
Tum yuruyup, bol bol kahve ictikten sonra(Christian kahve delisi cikinca..), eve attik kendimizi ama Hamburg'un buyuk kismini dolasmistik bile..Nerelere gitmistik..En eski kiliseye gidip kulesine ciktik ve sehrin fotograflarini cektik, 5 centten kilisenin amblemini yaptirdik, Vapurla kiyi gezintisi yaptik, eski Hamburg'ten savastan sonra kalan bolumu gezdik ki zaten 15 metrelik bir yoldu... Deli gibi yorulmustuk ve agzimiz acik kalip uyuduk, tabi evdeki kucuk partiden sonra,christian'in arkadasi gelmistide..Ertesi gun Natalia ile kendimiz ciktik yola, ve sehrin en eski binalarindan biri olan City Hall'a gittik..resimlerini gorursunuz zaten..

Almanya dakendimi Turkiye'de gibi hissettim..Heryerde Turkler vardi ve turkce konusuyorlardi..

3 gun 3 gecelik gezimizin ardindan Stockholm'e geldik..
hayatimiz devam ediyor burda...

0 yorum yapıldı!.:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates