Social Icons

www.isvecteyasam.com

30 Ocak 2010

Sfi, C-Kursu ve Evdeki Parti..



Uzun zamandir evde parti yaparak kimseyi agirlamamistik.. Gecenlerde evde konusurken hadi davet edelim arkadaslari eglenelim biraz dedik. Ama tabi durup dururken de insanlari cagiramazdik ne deolsa milletin baska isleride var. Gecen hafta sali günü Sfi'de bizim kurun son sinavi vardi ardindan dun sabah sözlu sinavina girdik ve bir ust kur olan D kuruna basladik. Dedik bunu bahane edelim eglenelim biraz..


Dün bütün öğleden sonra hazirlik yaptiktan sonra konuklari
beklemeye koyulduk.

Dogruyu söylemek gerekirse, basta biraz kimsenin gelmeyecegini dusunerek endiselendim cunku okulda cok fazla detaylar hakkinda konusamamistik sinav telasindan.



Her neyse herkes geldi ve partide umulandan daha keyifli oldu ama herkesin gelmesiyle de baska bir sorunun farkina vardik. Oda bizim odanin minnacik olmasi. Biraz zor oldu yerlesmek o kadar insan icin ama en azinda daha sicak bir ortam olustu.

Evin ufacik olmasi, herkesin birazcikta olsa sıkış tepis oturmasina ragmen parti cok keyifliydi ve umarim herkes eglendi. Cunku ben cok keyif aldim dun gece..

Simdi bos durmuyoruz ve gene yeni bir parti yapmayi planliyoruz..

Dün gece bizimle olan herkese gercekten cok tesekkurler..Cok keyifli bir geceydi. özellikle söylemeliyim ki, Antheiya'nin yaptigi kek cok lezzetliydi ve ayrica sampanya ve bacardi Breezer karisiminin da ilginc bir tadi vardi.


Dün gece kötu olan tek sey, benim fotograf cekmeyi unutmam oldu. Neyse bir daha ki sefere artik..

0 yorum yapıldı!.:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates