Social Icons

www.isvecteyasam.com

08 Mayıs 2010

KTH - Kungliga Tekniska Högskolan


Gecen yazida klise bir cumle ile baslamis ve sonucu bir sonraki yazida verecegimi soylemistim. Evet simdi diyorim ki, kliseyi birak, KTH'ya bak. :))

Yuksek lisans sonuclari aciklandi ve Stockholm'de KTH, Kungliga Tekniska Högskolan'da Production Engineering and Management bölumunde okumaya hak kazandigimi ögrendim. :))

Biraz KTH'dan bahsedelim. Turkcesi Kraliyet Teknik Universitesi diye cevrilebilecek olan KTH, Isvec'in en itibarli universitelerinden biri olarak anilmaktadir. Dunyada en basarili universiteler listesinde ilk 150 universite arasinda yer almaktadir.


Uzun zamandir sonuclarin aciklanmasini bekliyorduk ve gecen haftada sonuclari persembe saat 12:00'de aciklanacagini soyleselerde beklendigi gibi olmadi ve bendenizde sonuclarin aciklandigi 13:45'e kadar makina basinda adrenalin salgilayarak kaskati beklemek zorunda kaldim.. :))

Neyse bekledigimiz oldu da bizde rahat bir nefes aldik.

KTH'da yalnizda olmayacagim cunku bolumde aldigim haberlere gore bircokTurk ogrenci varmis ve ayrica doktora yapan Turk arkadaslarla da simdiden tanistim bile..

Ayrica zaten Isvec Turk ogrencileri seviyor gibime geliyor. Cunku sayilari cok fazla olmasa da giderek artiyorlar diyor Isvec'te okuyan yada yasayan arkadaslar. Ayrica acaba Turkiye'den buraya okumaya gelipte kalan, kac kisi var acaba? Bununla ilgili bir istatistikte bulunur mu ki?

Neyse iste sonucta sonbahara tekrar universite'ye donuyoruz.. :))

0 yorum yapıldı!.:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates