Social Icons

www.isvecteyasam.com

05 Mart 2007

Kuzeyden...Guneye...

Dedim ya uyumadik cunku saat 04:30 gibi eve geldik saat 11:00 de Uppsala'dan arakdasalrla bulusup Växjö'ye Mustafa ve diger arkadaslarin biten projeleri uzerine gule gule partisi yapmak icin guneye yoneldik kuzeyden..

Bu sefer aracimiz tren degil, Uppsala'daki arkadasalrin kiraladiklari kucuk eski peugeut idi arabamiz..


Ciktik yola guneye gidecegiz diye.. Ama Linköping'te baska bir arkdasi alacakken arabamiz yolda kaldi.. Iki kez otobanda arabayi itmek zorunda kaldik yokus yukari...


7,5 saatin sonunda Växjö'ye vardik ki yol normalde 6 saat suruyordu ve sonunda parti basladi.. Partiden ziyade bir bulusma gibiydi..Sadece oturup ickiler icildi muhabbetler edildi.. Muzik yoktu ama muhabbet zaman zaman cok eglenceliydi.. Özellikle millete bizim "nah"'i ögretirken... :)) Resimlerde göreceksiniz zaten..

Gece biraz uyuyup, cunku cok gec yattik ve erkenden kalktik ki evlerine gidecekleri ugurlayip bizde yolumuza cikalim diye..Sonunda yola gene ciktik ama gene arabamizi iki kes itmek zorunda kaldik ve bircok kezde motorun dinlenmesi icin bekledik elbette..

8 saate yakin bir donus yolunun ardindan eve geldik de hemen dus alip yataga attik kendimizi.. Ama partide arada bir huzunlendim de.. Cunku bizimde projemizin bitmesine 3,5 ay kaldi ve yavas yavasta geriye sayiyor..Aslinda yavastan degil, ucuyor zaman su siralar.. Alisinca uzuluyor insan... Geride birakacaklarini da dusununce bide...

0 yorum yapıldı!.:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates