Social Icons

www.isvecteyasam.com

23 Ağustos 2012

Ålesund

Tezi bitirip, işe başlamama sadece 10 kaldı. Norveç çalışma vizem ve İngiltere vizem çıktılar. Sadece Norveç'te yaşayacağımız yer olan Ålesund'ta kalacak yer sorunu hala çözülmüş değil ama onunda bu kalan sürede halledileceğini sanıyorum. Şimdilik sadece odaklandığım haftaya perşembe günü Sandvik'te  yapacağım son tez sunumu, gerçi onun içinde içimden hiç çalışmak gelmiyor ama bakacaz artık.

Neyse gene daldım yazmaya paylaşacağım şeyi unuttum. Bgün size birkaç ay süreyle yaşayacağımız Norveç'in Ålesund şehrinin belediyesinin hazırladığı tanıtım filmini paylaşmak istemem. 

Lafı fazla uzatmayalım da filmi izliyelim..


6 yorum yapıldı!.:

  1. Merhaba,
    Bankalar bir kredi elde etmek için size dönüyor,
    Şirketim size yardımcı olması için endişelenmeyin.
    En az 2.000,00 TL'den 20'ye, milyon TL'den
    Bugün kredi için başvurun.
    Iletişim e-posta bağlantısı: rajskionlineloanservice@gmail.com

    Saygılarımızla.
    şirket
    Bay Rajski.

    YanıtlaSil
  2. bir hayat kurtarın, böbrek donörü olun ve iyi para kazanın

    Merhaba herkes, ben Doctor Hassan ve eğer size mali durumunuzu değiştirmek istiyorsanız, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kaydetmek ve hala iyi ödenen bilmek izin istiyorum. Eğer sağlıklı olduğunu biliyorsanız, satmak ya da sadece bir böbrek bağışı (ödeme tüm giderleri seyahat bilet ödenen $500.000 dolar), bugün benim hastanede bir donör haline hazır. Biz acilen biz daha fazla yaşam günlük tasarrufu olarak böbreklerin bağış gerekir.
    Bana bugün e-posta isteğinizi yazın: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
    Not: cerrahi ve sadece sağlıklı insanlar için seyahat etmeye hazır

    Doktor Hassan yekter.
    doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Merhaba!!
    Şu anda acil nakil için 5 böbrek vericisine ihtiyacımız var, her böbrek vericisine toplam 450.000,00 USD tazmin edilecek. İlgilenen kişi lütfen bu e-posta ile iletişime geçmelidir: doktor.michaellarry@gmail.com
    % 100 garanti.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba!
    Şu anda acil nakil için 5 böbrek vericisine ihtiyacımız var, her böbrek vericisine toplam 450.000,00 USD tazmin edilecek. İlgilenen kişi lütfen bu e-posta ile iletişime geçmelidir: doktor.michaellarry@gmail.com
    % 100 garanti.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba!
    Nasılsın?
    Hastanem şu anda acil nakil için üç (3) Böbrek donörüne ihtiyaç duyuyor, her Böbrek vericisine toplam 550.000,00 USD tazmin edilecek. Seyahat belgelerinizden ve doğrulandıktan sonra ortaya çıkabilecek tüm masraflardan biz sorumluyuz. Sağlıklı ve sağlıklı vücut bu E-posta ile iletişime geçmelidir: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com)
    Yalnızca ciddi bağışçılar,% 100 garantilidir.

    YanıtlaSil

 
Blogger Templates