Social Icons

www.isvecteyasam.com

30 Temmuz 2012

En güzel doğum günü hediyesi ve Güzel bir gün!

Dün doğum günümdü ve hayatımda aldığım en güzel hediyelerden birini aldım. Aslına bakılırsa ben doğum günü kutlaması yapmayı planlamıyordum ama bizim Anna'nın ailesinde doğum günleri noelden sonra en önemli günlerdir. Ee bizde artık ailenin bir ferdi olduğumuz için en azından evde ailece toplanıp, çay kahve içip sohbet etme adetlerine dahil olduk.  Aaron, Linda ve küçük Ellie'de bize gelince epey güzel bir gün oldu. Hava da şansımıza açtı, biz de attık kendimizi bahçeye. Herşey çok güzeldi. Linda, Aaron ve Ellie'nin hediyesi Norveç temasını işliyordu. Anna'nın ailesinin ki, benim eylülde koşmayı planladığım yarı-maratona yönelikti. Anna ise süpriz yapıp, Assasin's Creed'in Collector Edition'ini almış. :) Tez bittikten sonra ben ödül oalrak kendime alıp, oynamayı planlıyordum ama şimdiden başlayabilirim oynamaya. Gerçi Anna oyunu aldı elimden hemen, tez bitene kadar oyun yok diye. :))

Ama en güzel hediyeyi
kardeşimden aldım. Bana bir video yaptığını söyleyip yollamıştı. Genelde resimleri birleştirip, arka fona bir müzik koyarak yapılan küçük videolardan sandım videoyu önce ama öyle değilmiş. 12 dakikalık kocaman bir video yapmış. Video ilk başta benim resimlerin sırayla müzik eşliğinde geçişiyle başlıyor. Aha dedim eyvallah sağol ama çokta yeni bir şey değil bu. Ama sonra videoda benim eski kuckluk resimelri çıkmaya başladı karşıma. Ne zamandır görmemiştim o resimleri ben, Anna ise çoğunu ilk defa görüyordu. Neyse ee güzelde gene resim korteji var sadece derken birden havai fişekler patlamaya başladı videoda. Arka fonda ise isveççe birileri doğum günümü kutluyordu. Sonra bir baktım ki, benim İsveç'ten, İspanya'dan ve Türkiye'den arkadaşlar bana doğum mesajları yollamışlar. Duygu'da bunlardan bana bir video yapmış. Aman allahım nasıl şaşırdım anlatamam. Çünkü bizim Duygu ingilizce bilmez etmez. Nasıl oldu da o kadar ülkeden o kadar kişiye ulaştın sen! Anna'ya baktım ama oda videoyu ilk defa görüyordu sadece kendi bölümüyle aileişnin yer aldığı bölümleri hazırlamış yollamış Duygu'ya. Video en son ailemin konuşmaları ile bitiyordu. Dedim ya hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi. Hiç bu kadar şaşıracağımı bilmiyordum. 

Buradan videoda yer alan tüm arkadaşlara, akrabalara ve senarist/yönetmen kardeşim Duygu'ya çok çok teşekkür ederim. Beni çok şaşırttınız hem de çok mutlu ettiniz! :))

2 yorum yapıldı!.:

  1. Teşekkürler Bolat.. Bu arada senin bloğuna hayran kaldım.. Gerçekten güzel işler çıkarıyorsun.. :)

    YanıtlaSil

 
Blogger Templates