Social Icons

www.isvecteyasam.com

31 Ağustos 2010

Ilk ders.. Dakika bir, gol bir..

Ders kitabimiz
Bu hafta basinda kayit isini hallettik sonunda. Sinifta yaklasik 65-70 kisi arasindayiz fakat okulun bize verdigi sifremizle sisteme girdigimizde aslinda bizim sinifta 80 civarinda ögrenci oldugunu gordum bugun fakat belki daha sonra derslere gelecekler yada gelmekten temelli vazgectiler. Kim bilir.. Ama su var ki, suan da siniftaki tek Turk benim, nette yaklasik 8 kisinin adini görsemde..

Ilk gun epey keyifliydi ve genelde kahve icip, kurabiye yemekle gecti. Once bolum baskani ve bazi hocalar sunum yaparak bolumu ve hocalari tanittilar, ardindan dersler ve sinavlarin tarihlerini anlattilar. Daha sonra ust sinif ogrencileri birkac sunum yaptilar isvec ve isvecliler hakkinda. Bazi yararli bilgiler verdiler. En son olarak bolumu gezdik ve hemen ardindan tanisma ve kaynasma amacli oyunlar oynadik.


Bugunse ilk dersimize girdik. Neyse asil surprizse hoca derse girdikten sonra yasandi. Cunku once kisa bir dersin icerigi ve sinavlari ve ekstra sinavalr ve odevler, laboratuvarlar hakkinda bilgi verdikten sonra, kitabi tanitti. Zaten resimde okuyacagimiz kitabi gorebilirsiniz. Kitaptaki bolum sayisi kadar grup olusturdu sinifta ve "Ders bitmistir, haftaya pazartesi gruplar kendilerine dusen bolumler hakkinda sunum hazirlasinlar cunku o bolumleri onlar anlatacaklar" dedi. Ardindan ders bitti ve biz hadi bakalim simdi su sunumalri nasil yapacaz, gruptakiler kim, adlari ne gibi sorularla basbasa kaldik.

Bakalim yarin bizim gruptakilerle bulusup konu uzerine konusacagiz ve sunum icin bir plan olusturacagiz.. Iste ilk gun okulda böyleydi...

0 yorum yapıldı!.:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates