Social Icons

www.isvecteyasam.com

16 Aralık 2011

Yolculuk öncesi son durumlar...

Bugün son normal sınavıma giriyorum ve yarın da Türkiye'ye gidiyoruz. Normal sınavım dedim, çünkü bir de gelecek haftaya yetişmesi gereken bir ev sınavı benimle birlikte Türkiye'ye gidiyor. Normalde planım ailemle, arkadaşlarımla birlikte kafa dinlemekti ama sanırım yine onlarla birarada olacağım ama kafa dinleme işi yattı gibi duruyor. Türkiye'ye yanımda uzunca bir ev sınavı ve iş götürüyorum.

Ev sınavı bu dönem aldığım "MG 2210 Advanced Metrology" dersine ait. Sınavı yapmak zorunda değiliz aslında, çünkü herkesin notunun ilk bölümü kesinleşti. En yüksek not olarak C veriliyordu ve bende C aldım. Ama eğer B yada A almak istersek özaman sınavı yapmak gerekiyor. Ama sınav toplamda 15 sayfa soru dolu pdf dosyası. Zaten bazı arkadaşlar sınavın zor olduğu konusunda hemen hocaya  mail atmışlar bile.

İş konusu ise dün belli oldu. Okulla birlite çalışan bir AR-GE firmasında bir proje için proje asistanı olarak çalışağım. O sebeple evden de biraz çalışmam gerekecek.

Türkiye'ye gidince ödevler ve işten başımı kaldırdığım ve annemin muhteşem yemeklerinden dolayı tıka basa dolunca bloğa İsveç'le ilgili yarım bir yazım kalmıştı onu tamamlayıp koyacağım, söz. Konusuda İsveçliler hakkında bilinmesi gereken 10 şey..

Bu arada bana bugünkü ME 2053 Logistics & Supply Chain Management (SCM) sınavında başarılar dileyin! 

Bir sonraki yazıda görüşürüz. ;)

Resim SCM'den.. Beer game!

3 yorum yapıldı!.:

  1. Başarılar diliyorum ve umarım Türkiye`de aileniz ve arkadaşlarınızla keyifli bir zaman geçirirsiniz. (ev sınavına rağmen:))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler ederim.. Tatil sebebiyle ancak suan bir şeyler yazabiliyorum. Mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  3. Onur Merhaba
    2006 dan bu yana yazdığın pek çok şeyi okudum üstünkörü olsa da ve başarına hayran kaldım.İsveç ile ilgili bir kaç şey somak istiyorum sana nasıl ulaşabilirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

 
Blogger Templates