Social Icons

www.isvecteyasam.com

18 Haziran 2010

Sfi ve Nationalle Provet.. Bölum - 2

Evet gene yaklasik yarim saat once Nationalle Prov'un dinleme ve yazma bölumlerini bitirdim ve saat 13:00'te ki sozlu sinavi beklemekteyim.
Sinavin dinleme bolumu 30 dk. surdu ve toplam uc farkli bolum vardi. Cok kolay olmasa da karin agrim gectigi icin cok zorlanmadim konsantre olmakta. Hemen ardindan yazma bolumune gectik ve toplam 1 saat surecekti. Iki farkli konu vardi ikisinide cevaplamak zorundaydik. Ilke baslik bir kariyer sitesinin is kocu yardim onerisine karsilik bir mail yazilacakti. Ikinci baslikta ise hayallerinin isini kapan ve bunu arkadasina gene bir maille anlatacak olan birinin mailini yazdik. Genel anlamda ikiside kolaydi fakat tabi ufak tefek bu isvecce dil bilimcilerinin Biff-Kurali dedikleri olayda ufak tefek hatalar yapmis olabilirim. Biff-Kurali nedir demeyin, cunku bilmiyorum acilimini, Anna'ya sormak lazim ne de olsa oydu Biff-Kurali uzerine bitirme tezi yazan.
Neyse uzun sözun kisasi bugun ku sinav kolay gecti. Simdi sadece biraz konusma kaldi. Ardindan da yeni baska kurslarda isvecce'ye devam. Planlari ve iceriklerini daha sonra sirasi gelince anlatacagim zaten.

0 yorum yapıldı!.:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates