Social Icons

www.isvecteyasam.com

24 Haziran 2010

Blodomloppet ve benim zamanlamam...


Aklimda o kadar cok sey var ki ayzacak, o kadar cok sey o kadar cabul gerceklesiyor ki su siralar yetisemiyorum yazmaya yada elime resimleri gecmedigi icin bekletiyorum bir kenarda.

Simdi yazacagim konuda ayni sekilde epeydir bekliyordu kenarda.. Birkac hafta once Uppsala'da Blodomloppet adi altinda bir kosu yarisi duzenlendi. Duzenleyen kurum kan toplama kurumu ve amacta insanlari kan vermeye tesvik etmek.



Bizim arkadaslar da uzun zamandir bu kosuya hazirlaniyorlardi hatta 5 kisilik bir takim halinde basvuruyu yapmislardi. Neyse gun geldi bizde onalri izlemeye gidelim dedik. Fakat bunlarin takimdan bir kisi gelmeyince dediler Onur sen kosar misin? Bir kendime baktim, uzerimde sort tisort var, bunalr tamam da ayaklarda converse'ler olmadi tabi. Olmaz kosamam bu ayakkabilarla, ki zaten ben sizin gibi hazirlanmadim da, 200 m sonra kesilip kalirim dedimsemde anlatamadim, daha dogrusu israrlarina dayanamadim taktim numarayi gogsume..

Kosu 5 km idi ve bizde yavastan grubun yarisi ile kosmaya basladik. Tabi sonra biraz tempoyu arttirdik, hatta iyide gitti, 5 km'yi yaklasik 31 dakikada kostum ((:

Yarismada herkese tisort, meyve ve bir de piknik icin bir poset dolusu malzeme verdiler. Bizde yarismadan sonra keyfini cikardik.




Ha tabi madalya da verdiler :))

Ben tabi gaza geldim simdi, eylul ayinda baska bir kosu var. Simdiden calismalara baslayip o kosuyu da daha iyi bir zamanlama ile bitireyim diyorum. Simdiden takim toplamaya basladim bile, birkac arkadas OK dedi ama hala 2-3 kisi acigim var takimda. Bakalim onu da en kisa zamanda bulup, basvuruyu yapariz. Bu arada yaris 6 yada 10 kilometre olacak.

4 yorum yapıldı!.:

  1. Takimina yedek bir kisi de bul. Gelmeyen olursa yedek yarisciyi yerine sokarsin :)

    YanıtlaSil
  2. Evet Gurhan bizde oyle yapacaz sanirim ama once takimi tamamlamak lazim.. Eylulde burada olursan senide alalim takima.. Nedersin?

    YanıtlaSil
  3. Eylule kadar zayiflar ve 5 kilometreyi kosacak konuma gelirsem; söz :)

    YanıtlaSil
  4. Elbette kosarsin.. Isvectesin sonucta. Gecen Alper'in yazdigi gibi istemesende burada spor yapman gerekiyor. Sen ki zaten spor kulübundesin kesin hazirlanirsin kosuya.. Kosunun adi Kung-Björn Loppet..

    Detayli bilgi icinde www.ulk.nu adresine bak.. Bu arada kosu 6 km. :))

    YanıtlaSil

 
Blogger Templates