Social Icons

www.isvecteyasam.com

03 Ekim 2006

Hej från Sverige!.. (Isvec`ten selamlar!)

Evvvvvvvvveeeeeetttt... Sonunda Isvec"teyim.. yaklasik 5 gundur buradayim.. Burasi gercekten cok guzel..Insanlar cok sicakkanlilar (en azindan ev arkadaslarim ve okuldakiler..) burada okula(Hökarängenskolan..okulun ismi bu..biliyorum biraz zor okumasi ama insan alisiyor zamanla..). Evde 4 kisi kaliyoruz.

Karim(Fransa), Natalia(Ispanya), Cordula(Avusturya) ve ben tabiki.. Yemkleri kendimiz yapmamiz lazim ama ben daha alisamadim yemeklere.. hepsi donmus gida..Ama alisacam insallah..

Okulda bazi derslere girmeyi planliyorum tabiki tek basima olmayacagim.. Ben simdilik Isvecce, Matematik, Spor, Astronomi ve ingilizce(gelistirmem lazim dilimi :p ). Ama programim epey bos hala baska derslere de girmeyi planliyorum.. Ama suan icin ne olur bilmioyorum.. Zamanla olacak ama..

Ayrica bugun Stockholm"e gittim ve birkac Turkle tanistim..Onlardan da yardim alarak kendime bir Cep Numarasi aldim..

Numaram: 0046 76 291 25 91

Beni buradan arayabilirsiniz..Mesajda atabilirsiniz.. Atinda zaten :))

Bu arada Stockholm super bir sehir..Heryer cok temiz.. Her ulkeden insan var.. Harkes en az 2 dil bilio.. Bide burada sanirim asla trafik kazsi olmaz.. Cunku arabalar cok yavas gidiolar ve birda kose baslarindaki trafik lambasi sayisi inanilmaz derecede cok..Yayalara özel var, arabalara özel var, bisikletlere özel var.. Bir de heryer agac..O kadar cok ki.. Heryer orman diyebiliriz aslinda.. Valla yollari ezberlemeye calisiyorum cunku ormanda kaybolabilirim..Ayrica kuresel isinma buralara hic ugremamis gibi..Sanirim agaclardan da kaynaklaniyor olabilir bu..

Bu arada internete aksam 19:00 ile 22:00 arasi acik olan youthCenter`dan girebiliyorum.. Ama orasida pazartesi ve cumartesi kapali..

Okulda hemen hergun (dedim ya ders planim tam olarak hazir degil ama..) en gec 16:00 da bitiyor.. Burada yuzme, aerobic, spor kurslarina katilmak tum halka ucretsiz.. Sadece o sehirde yasamaniz yetio.. Sizden ev adresi istiyorlar o kadar.. Belki ben de yuzmeye gidebilirim ama bilmiyorum suan icin..

Neyse simdilik bu kadar yeter sanirim.. Görusmek uzere.. Hoscakalin!..

2 yorum yapıldı!.:

  1. İsvecten selama Turkiyeden karşı selamlar. Biz buna türkçede "Türkiyeden selamlar" diyoruz Onurcum ne garip di mi?? Neyse bloguna ilk "comment" yazan kişi olma şerefine nail oldum herhalde!! Bilmiyorum madalyayı hakeder miyim?? Neyse İsveç bloglarını bekliyoruz... Bu arada ne ara evlendin olum orada?? Karim marim noluyo?? (buz gibi isveçe buz gibi bi espri,, nasi ama??) Neyse derhal ii gunler diliyorum sana. Hiciv dolu commentlerim devam edecek. Cavss and Hej Fran Turrrkischeee!!!

    YanıtlaSil
  2. valla coskuncum saolasin bu gusel yorumun icin valla..ne diyeyim..alismaya calisiyoruma ama bi yandan da simdiden cok özledim buralari..

    YanıtlaSil

 
Blogger Templates